inspiration a la Chung!









ÅH jag e kär!!!

ÅH tänk om dessa zoeboots från Sam Edelman bara kunde dimpa ner från himlen och bara slinka på mina fötter här där jag sitter och bloggar...Could Happen!!! el??
=) SÅ snygga



Sex and the city MEN's addition =))

HBO har kommit med en ny serie som jag bara måste se! Den heter "How to make it in America" och handlar om två män som söker lyckan i New York genom att försöka starta upp ett eget denim imperium! Självklart finns där oxå en tjej som drar i stor stan vars gunst skall vinnas =)









plock


Byxor Balmain, Jeans jacka Modekungen, Mjukis byxor Topshop, Tisha Modekungen, Väska Marc by Marc Jacobs, Byxor Phillip Lim, Tisha Modekungen, Skor Givenchy, Ring Fashionology


Vår-inspiration!

Inget säger vår som ett par Prada peeptoes med Lila strumpbyxor under ;) Det smälter nu!!







(bilder från JAK & JIL)


Patricia Pepe s/s 2010












Dagens







Sweat Gina, Byxor Vila, HÅR Taj Mahal (wihooo) =)


Poledancing!

Jag har bestämt mig för att det är dax att komma iform ordentligt nu. Mitt problem är att jag tröttnar alldeles för snabbt på de flesta träningsformer. Jag är gammal dansare men kunde inte hålla på längre för kroppen höll inte och tillslut gav jag upp! Jag jämför allt med dansandet, som var det enda jag egentligen gillat att hålla på med. MEN jag tror jag kanske hittat nåt riktigt kul nu. En ny träningsform som blivit super stor i staterna har nu även tagit Sverige med storm och utbudet är riktigt stort nu. Sverige nu  blir vi Poledancers! =)
Man får en hysteriskt bra träning och man aktiverar precis hela kroppen. Du får en riktigt bra kombo av styrka oh smidighet och GUD så kul! =)
Kurserna börjar i mitten av Mars och jag är stoked!!








hahaha var tvungen att lägga upp den här bilden! =)


Girly obsession!







Har en ny kvinno-obsession! Hon verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan men DAMN va snygg hon är! =) Miss Marissa Miller. Kul tycker jag att se henne gör nåt lite mer high fashion istället för bara swimsuit! Bilderna är från hennes blogg, kolla in den här! http://www.marissamiller.com/blog


Denim


Skjorta 1 Levis,Skjorta 2+3 Newlook, Jacka Gina, Byxor Cheap Monday, (kampanbilderna från HM, stor denim special nu!)

sugen på


Tisha Gina, Boyfriend jeans HM, hatt (har redan bara passar till inlägget haha), Väska Chloé, Munkis All saints, skor Acne.


Vintage / Ny!


Min sjaaal =)


Burberry rules

Burberry regerar jack-trenden i höst. Dom snyggaste kapporna hittar du hos dom och fårskinnsjackorna är perfektion!


Budget / Lyx

Det ÄR inte samma sak, men idag bär det av till Gina för att inhandla en Alexander McQueen skull scarf kopia. Den är helt OK tycker jag!




Mer H&M


H&M Nytt!


Rapuuuuunzel =)

ÅH det är ju så kul att vara hårfager =) Jag ska spara ut mitt riktiga målinriktat nu!




All Saints


All saints


plock



Väska A Wang, Linne Topshop, Shorts Topshop, Boots Scorett, Jeans Cheap Monday, Örhängen Delfina Delletrez, Munkis HM Herr 


Om man önskar riktigt mkt!

Clips sa det bara! =)







Jimmy...sneakers!?

Hlet plötsligt med sporty-trenden som dragit över modevärlden med storm, ska vi tom byta bort klackarna mot ett par tvättäkta sneakers! Iaf enligt Jimmy-Choo (tänker inte jag iaf klackar foreveeeer!) =)


Jimmy Choo High Tops


Olsen f/w 2010

F/W  känns väldigt användbar och lätt att bära. Den väldigt välgjord men även den i sin enkelhet. Mkt Loosefit och oversize vilket tillfrdställer mig väl då jag älskar dessa stilar =) En del drapperat framtill som är en av vår/höstens största tränder, tigh in front blusar eller byxor, haremsleggings lappade med skinnlappar mkt snyggt. stora rockar, asymetri, skinn, storstickat och vad 'är inte hösten utan en maxi! Mkt mums och i rejäla material, nice.










The Olsens

Jag är ett stort fan av tvillingarna Olsens kreationer. De domineras oftast av enkelhet men utfört i lyxiga stilrena material. Vår kollektionen är nog enligt mig lite mer edgy när det kommer till själva utförandet, modellerna på plaggen. Oftast så är ju vår/sommar kläder lite "roligare" då man har fler plagg på sig som syns (allt göms inte under en kappa eller en oversize knit). Då kan man ju leka med allt från tishan till strumporna i peeptoe skorna =)
Här är The Rows s/s kollektion. jag vet inte riktigt om själva photosetet funkar för mig, känns som en scen ur en midsommarnattsdröm och jag anser att kläderna försvinner lite i den dramatiska smkinkningen osv. Varför inte köra all out på ett tema istället, det blir mest bara ett frågetecken för mig, men kläderna MUCHO bra som alltid.


 



 



 

 










japp topshop!


Sporty topshop!


Avslappnat, vårigt, mmmmm snart!


Dagens



NU bio me mams! vi ska se nya Leo filmen psyk-skräckis, kommer inte ihåg va den heter nu, Iland
nånting!



Tisha replay, leggings gina, kofta newlook, bio-bekvämt!


Lite denim trivia!

Momotaro, den Japanska jeans tillverkaren tar 16000:- för ett par av deras Gold lable jeans. Summan känns nästan liten med tanke på att ett par jeans kan ta upp till ett år att tillverka! De vävs för hand i Zimbabwe-bomull och doppas sedan återigen förhand i naturindigo.
Momotaro var i den Japanska mytologin en demonjägare som föddes ur...en persika! =)





Pep!








Nu i februari släpper jc's Crocker en ny design dom kallar för Pep! Det är en lite mjukare, bekvämare jeansbyxa med liiite strecht i för en bättre passform. Det är en slimfit modell för både tjejer och killar. Som en liten kul detalj i vårens anda så kommer det sitta färglada patches bak på byxan, slumpmässigt plaserade i överkanten. Än så länge säljs den bara i tre tvättar, i April kommer fler!



Levis reincarnated!

Cram Jam Chest har tillverkat en Gosse-Hund av gamla vintage LEVIS jeans! =) haha om jag någonsin behöver en nalle igen så ska det bli denna, gud så söt!



Dagens








MÅSTE skaffa en roomie som kan fota mig hahaha


El så använder vi båda hjänhalvorna och gör så här =)


Skjorta snodd av mamma som hon har köpt från min första pojkvän jag hade när jag va 15 haha =), spara ÄR bra! Det är en gammal LEVIS, "skinn"byxor VILA
, Sportttop Nike, Skor Monki


22/2 Och lite mer


Vest-jacka Alex W, Tisha Kain, Armband Fendi, Byxor Preen Line, Boots Acne, Väska Jil sander


22/2 Gott och blandat


Tisha Alex W, Byxor Helmut Lang, Skinnjacka Acne, Klänning Acne, Solglasögon Alex W, Boots Whyred, Väska Alex W, Handskar Topshop, Armband Alexander Mcqueen


Vårsång.....hmmmm....

Rag and Bones vår 2010 är oxå mkt smaskig men med tanke på vad som pågår utanför fönstret så kan vi ju önska nåt annat land God ragandBones vår!
I vår bjuder dom på, Militärgrönt, grått, mjukis, seethrough tishas, oversize blusar i skira material, knitvestar, blazers, lite denim och navy, pumps och platås. Även här allt det goda på en och samma gång, inte lika lätt med alla lager i varmare grader dock ;)
MKT snyggt blir det



 



 



 








Rag N Bone

Kan vi inte få ha på oss RagandBones a/w kollektion 2010 NUNUNU, Det är ju för fasiken FULL-ON vinter =O, och nu när jag fått se vad som väntar har jag ingen lust att vänta ett ÅR =) Och jag hade faktiskt tänkt att det inte skulle komma mer vinter och snö nu..ever, så jag ser inget alternativ än ge folket kläderna nu!
 Den här kollektionen är som en godispåse, allt det snyggatse på en gång, och man kan ju tro att det skulle kunna bli stökigt och för mkt men fasiken, lyckas dom inte =) Vi har sammeten, skinnet, fårskinnet,fårullet, storstickat, militärgrön, militär grått, lumberjack rutor, kängor, snygga blazers, och allt på en och samma gång =) I LIKE IT Jag tycker det är kul att vi all ska se ut som små stylister med de små stylist magväskorna. Mkt intressant och rolig kollektion =)
Layers baby!


 



 
  





 


gillar utväxten!




Jahapp dagens då











Skinnjacka Zara, Sweat Gina, Maxikjol Asos
Fan va svårt det är att fota sig själv, speciellt med en skitkamera MEN MEN, får lära katten


All Asos


Mina???

De här chinosen kan gärna få bli mina i vår =)




Acne


Camilla Staerk f/w 2010











Så snyggt! Vill ha allt =) Klänningen me luva i mitten på bild 3 är favorit!


Dagens (första!)




Grå maxikjol ASOS, Tisha Gina, Jeansskjorta VILA, Halsband Arv


Gör nåt



Den här pås-väskan kostar 420:- ... ETT ÅR!

http://cfda.com


Budget / Lyx



Vill du ha fler besökare till bloggen??

Vill du ha mer trafik till din blogg?? Klicka länken nedan och registrera dig så är det bara att köra på sen, allt blir förklarat där, det är busenkelt!
kram

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sara_r



Sugen på


Skjorta Gina, Leggings JO NO FUI, Knitvest CHICY, Smycke Fashionology, Platås Jeffrey Campbell, Väska Modekungen


Det krävs så lite



Det här snygga, otroligt viktiga armbandet kostar 105:-
För ett eget kika in här!
http://cdfa.com


Sporta till det!


Bik Bok
Coverse all star


Kärleken dör aldrig den lever vidare med oss..

Min älskade farmor lämade oss för en bättre plats för ett par dagar sedan. Hon lämnade mig detta smycke som jag ska bära med stolthet. Tack fina lilla farmor, vila nu..




Malin- georgeous- Åkerman for Sisters!












Ne men NU blev det väl lite fel =)

Min pappa hittade dessa smaskiga uppslag i...SIN tidning(!?) =) Han kallde genast på sin mode-galna dotter och jag snodde med mig tidningen hem!











ser ni någonting ni gillar så skriv och fråga om designer och pris så lovar jag att svara!

Dessa guldkorn från pappsens gubb-tidning =)



Dagens??

Jag har ju medvetet kört enbart och renodlat mode på bloggen, men jag tänkte kolla vad intresset är för lite dagens outfits och sånt? Intressant el couldn't care less! =)
Kram Alla!



Sit-ups??!

Nu är det hög tid (för MIG) att börja med dagliga sit-ups! dvs om jag ska kunna hoppa i vårens cropped tops mode! Hela stilen bara absolut kräääver en platt mage. Tacka vet jag oversize tishas MEN jag tänker oh SKA kunna ha en cropped tisha i sommar! Hur många sit-ups om dagen ska man behöva göra då?!? 100?? =)


plock


Smycken Fashionology. Cropped shirt Gina. Byxor Alex Wang, Platås Modekungen (kommer snart in), Väska Modekungen, Sport bra Alex Wang

Carrie a style


Cropped top Topshop, Kjol Modekungen, Clutch Lanvin, Skor Giana Meliani, Örhängen Modekungen

Mer Mode från kungen


Vill du ha mer trafik till bloggen??

Vill du ha mer trafik till din blogg?? Klicka på denna länk och registrera dig, sen är det bara att köra igång! Allt blir förklarat där, busenkelt!
kram


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sara_r


Nytt från Mode Kungen






Fashion For Haiti



Min Tisha är redan beställd!


Barnsligt...snygg?

Jag har lite svårt för att alla runway modeller ser ut som 12åringar nu för tiden, tycker det är svårt att relatera till kläderna då, men den här tjejen kan jag inte låta bli att va lite lagom avundsjuk på ;)







Abbey Lee Kershaw


En Grön Vår

Våren går i grönt, vissa kallar det "the new black", jag håller inte med, inget kan ersätta svart, men gör man det rätt kan grönt bli en riktig hit!


Shorts Topshop, Byxor Balmain, Shorts Le Cuir Perdu,Väska A Wang, Skjorta A Wang, Armband KD2024


Candy-Striper!


Randigt från TopShop!


Thakoon a/w 2010

Se Thakoon Fashion show a/w 2010, grym kollektion! klicka länken.

http://www.vogue.co.uk/video/voguetv/player.aspx/catwalk-shows/video,9370/



Vogue TV Tina Fey


Vill du ha mer trafik till bloggen??

Vill du ha mer trafik till din blogg?? Klicka på denna länk och registrera dig, sen är det bara att köra igång! Allt blir förklarat där, busenkelt!
kram

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sara_r


Narciso Rodriguez 2010




Lite Nytt


 

Boyfriend jeans från Hope



Tank från Fifth avenue shoe repair


Mini shorts från Fifth avenue shoe repair


Acnes "Kex" shreadded (SÅ SNYGGA synd bara att jag inte kan ha "kexen" då jag har en rumpa som heter duga! =) hoppas dom görs i "hexen" oxå som knäpps lite ovanför höften istället,).


Gestuz s/s 2010


Budget / Lyx


Mango

Vår-snyggingar från Mango!






plock



Klänning Alexander Wang T, Mjukis byxor Rick Owens, Munkis Alexander Wang, Armband Gestuz, Skor HM, Kofta By Marlene Birger, Väska(stor)Alexander Wang, Väska Alexander Wang, Örhängen Newlook.


Bershka

Tess (http://tessm.se) tipsade om butiken Bershka när jag frågade om en ursnygg skjorta hon hade på sig, och där hittade jag ju självklart hundra st godingar till!
Bershka finns inte i Sverige men brodern ska till London ett par dagar nu så jag har givit honom i uppdrag att spana efter jeansvesten ni ser här under på bild nr 1!










Vill du ha mer trafik på din blogg?

Hej alla! Vill ni ha fler besökare på er blogg?? klicka på den här länken och registrera er!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sara_r

Allt som krävs är några klick om dagen så kommer besöken börja rulla in. Lycka till!
kram


Mini Market for WEEKDAY


Carin Wester for WEEKDAY


WEEKDAY




Mr Wang you're so dreamy...

Nu kommer jag bli så mobbad av mitt possey (clara o bob) men jag ÄLSKAR sammets tights! =) Jag vill ha dessa vinröda från Wangen. Och hur snyggt är det inte med en stickad bodysuit med en skinnkjol över =) Denna kollektion är som julafton för mig! Nu undrar jag bara när utdelningen av mitt abbonemang på postkodlotteriet ska komma!?!











Jag behöver alla mina organ och tänker inte sälja dom så om nån hittar ett par sjyssta kopior på de röda dröm leggingsen tipsa gärna! =)

Världens bästa Bob

Tack till världens bästa Bob för hjälpen denna vecka! BAMSE kram!




Kolla in hennes blogg här! http://michellebergh.blogg.se




I'm Gestuz












Snyggaste kampanjen i år!

Gestuz s/s 2010



Gestuz är så hett till våren! MUMS









plock


Blazer Topshop, Blus Gina, Jeans Monki, Skor Jimmy Choo, Scarf Emilio Pucci, Hatt HM, Armband1 Topshop, Armband med turkos sten ISAJON

SOS

Jag är super förälskad i Jeff C svarta clogs, men jag hittar dom ingenstans, på intermet sidorna är dom slut. Är det nån som vet vart jag kan hitta snarlika? Annars får man nog lobotomera bort bilden av dom i mitt huvud! =) kram alla! (ps. Det är clogsen på sista "plock" inlägget om nån missat.)

Budget / Lyx





plock


Skinn väst Preen Line, Tunika Gina, Scarf AMcq jaa jag vet men jag ÄLSKAR den =P, Armband Nancy Caten, Väska Marc by Marc Jacobs, Armband 2 (turkosa stenar) Philippe Audibert, Clogs Jeff Campbell.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

 

Glad Alla hjärtans till er alla! Tack för era besök och fina kommentarer. Stor kram från Mig

 

 

 

 


MUST have


Blazer Monrow, Tank Monrow, Knit Murine&Eve Heather, Skor Jeff Campbell, Bikini Anna&Boy, Armband Jessica Kagan Cushman


Jeff Campbell by foot








Unique på Topshop


NU på Topshop!


Budget / Lyx


If I was a rich girl..


Alexander Wang


Just Cavalli


Balmain


Balmain


If six was nine


Sass & Bide


Magali pascal


Christian Louboutin

Stine Goya a/w 2010




















rützou s/s 2010








Paris-style


Ut med halsduken!

Jag är jätte sugen på Alexander Mcqueen Skull scarfen. Har varit det hela vintern, men nu är det ju vår snart så jag tänkte, en vit kanske?





Tydliga instruktioner

Nu har jag fått tydliga instruktioner av frisören. jag ska tvätta håret med det sämsta schampo jag kan hitta innan jag tvättar det med mitt tresemé, det ska tydligen dra ur det röda ur håret och sen när jag har hållt mig innan för dörren en månad med mitt svinto hår ska jag boka tid hos honom så ska han se vad han kan hitta på =) hehe låter safe va! Ne men han är verkligen SUPER duktig och han menar att detta är det mest skonsamma för håret, slipper vi avfärgning eller blekning, vilket jag gillar!
Wish me Luck!




Budget / Lyx






Budget / Lyx


Grönt är skööönt =)


Klänning Stella M, Klänning2 Alexander Mcqueen(R.I.P.), Kofta Stella M, Halsband Alexander Mcqueen

Blondette jag??

Jag ska bli blondette! =) Jag var very blond innan mitt rödbruna och saknar det lite grann så jag tänkte, hmm kompromissa..blondette!? Så nu ska Rikard på Maria Nila få det trevliga uppdraget att suuga ur allt det röda ur mitt väldigt rödbruna hår =) goodluck!





Åh Hayden you sexy mo-fo! =)

Celebs wearing Mcqueen










RIP Lee



Mega designern Lee från Alexander Mcqueen tog sitt liv idag..
Han kommer vara saknad runt om i hela världen.

Tack för att vi fick dela din passion med dig, du har inspirerat många..


Tisha's


Balmain, Chris Kane, L'agence, Max six, Juicy Couture

Vero Moda campaign








Tw-inspiration



 





 
Ash





 







MK
Bilder från theolsentwins.webblog.se


Längtan..


Blus Gina, Skor Zara, Jeans HM, Väska Elena Ghisellini, Scarf HM, Smycke Fashionology.


Klipp&Klistra


För den som är sugen, har en dollar to spare och befinner sig in the Big Apple runt sep =)


Erin


A Hunky dory summer..


Plock..


Sommar uppslag


Väst All Saints, Armband Snö of Sweden, Väska AW, Platås Zara,
Skjorta HM, Armband HM, Magväska D&G Klogs Zara


Önskelista



Skinnjacka Gina tricot, Armband JDauphin, Halsband HM, Väska Belstaff, Tisha Monki, Leggings Les Chiffoniers, Skor Acne


Eller dessa vilket som =)


Pure love.....


Jag tror att jag kanske säljer min själ för tre papp och inhandlar dessa acne-WONDERS! dreamy dreamy dreamy..


Vilken miss!

Den här ljusgrå assymetriska snyggingen till skinnjacka från Gina Tricots vårkollektion kunde man vinna på carolines mode igår. Här ligger man hemma och är sjuk och MISSAR DETTA?! Huuur är detta möjligt?? Sorgligt för lilla plånboken eftersom den nu måste vara generös vecka 12 då den kommer ut i butik! =)
(Bild fr caroline.feber.se)
Tillägg; Hur snygg är inte denna kvinna Mm



måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.. nu är det vår!

Weekday fashion

 



 

 

 

  


Mer vår från mitt förra hemland =) Zara!

 
  

 

 


Movies for fashion lovers


Den osminkade sanningen....

Och den var precis lika vacker den =) Dom säger att "its all about the skincare!"


Amber Valletta

Cindy Crawford

Claudia Schiffer

Helena Christensen

Kristen Mcmenamy

Nadia Auerman

Shalom Harlow

Tatjana Patiz


Kate the great


Och lite till =)

ÅH Monki kommer att ruinera mig i vår, så mkt snyggt! ÄLSKAR byxorna, dom skall bli mina!


More Monki


I love Monkis.. =)



Vårnytt från Monki, älskar den svarta jeansvästen!


Mixa!!

Kan inte bestämma dig om du ska köra brun el svart skinnjacka i vår?? Mixa! =)



Acne


Mocka Frenziie!

Som vi ju redan fastställt är mocka super HETT i vår, här är två riktiga hetingar från Acne.




OBS Den beige/rosa kostar DUBBELT så mkt som den svarta(?)
Från Acne


News

Skonytt från ACNE!

 

 

Nu ska jag vinna på postkodlotteriet för jag vill ha ALLA! =)


Inspiration

 

 


Mer *bling*

Spana in fashionology.com för orginella, trendiga och PRISVÄRDA smycken. Själv är jag trogen kund!

 

 

 

 


Erin Wasson X RVCA



Über sexiga modellen Erin Wasson har släppt en egen kollektion. Här är hennes s/s 2010 Me Like!!


 

 

 

 


Fashionweek New york s/s 2010


Budget/ Lyx


Paris Vogue Calender 2010












Alexa Chung on Nylon-tv


Bridal Couture a/w 2010


Christos


Monique Lhullier


Monique Lhullier


Kenneth Pool


Vera Wang


Snaps




Jag tycker Carin Westers modeller var så snyggt stylade på visingen på Berns. Jag absolut älskar den tok-vita färgen i hårrötterna =)



Platås nr 2 är favoriterna!

Bild nr 2 från anywho.co.dk


Hope s/s 2010

MKT snyggt från Hope nu till våren. Kolla in rean på http://hope-sthlm.com Mkt godingar som fortfarande gäller hösten som kommer.





Jag börjar med en favorit. Tänk att glida runt i den här UNDERBARA oversize knitten en sval sommarkväll till ett par pyttesmå jeansshorts och skyhöga platås =) MMMmmmmm, dreamy!








Och jag avslutar med nästa favorit. Den här fantastiska skinnväskan går för 1500:- nu! Den är helt ljuvlig, jag anser att den både är väldigt trendig just nu med det congacsfärgade skinnet och stora sizen, men att den pga den riktigt fina kvalitén samtidigt är helt tidlös. Good buy!! För den som bestämmer sig för att adoptera =)


Cute Ghostbuster!

Jag har en annan kvinno obsession =) Jennifer Love Hewit eller snarare Melinda Gordon, rollen hon spelar i sin egen producerade serie "ghost whisperer". Hon är alltid lika snygg och chic, man blir lika inspirerad varje avsnitt! Jag vill oxå jobba i hennes mysiga shabby chic butik! =) Minst lika kul att följa hennes looks som serien i sig.












Men ÅH!

Så lyckas jag hitta mina dröm-tidig-vår-skor på Carin Wester.com på REA desutom... och så är dom sluuut! =(
Jag måste ringa till butikerna och kolla om nån har dom kvar!
oooooooh you are so dreamy =)


Godingar från Fifth!












Den som väntar..

HM kommer ut med några riktiga godingar till vår/sommaren. Den som väntar på nåt gott!









FAVORIT!!


DEN HÄR MED!! Riktig zigenarkjol UNDERBAR




Budget/ Lyx

J Dauphin (lyx)


Snö of Sweden (Budget)



Carin Wester s/s 2010




















Plock



Sweat Wang T, Keps All saints, Linne Topshop, Jeans Cheap Monday, Väska Wang
Graphic Tee All Saints, Hoddie All Saints, Boots All Saints, Ring Roberto Cavalli


Lara Stone for Luis Vuitton s/s 2010






Gnuggisar!

Jag tycker att det är så sjukt kul att Chanel kommer med tattuerings gnuggisar i vår =) Men visst det är super snyggt till den annars väldigt nakna romantiska looken till våren. Undrar hur mkt man är beredd på att betala för en gnuggis à la Chanel dock.. =)












Cutie-nudie!



Strumpbyxor Gina, Blazer Topshop, Spets Leggings Newlook, Body Topshop, Cropped top Topshop, Klänning Topshop, Spets Leggings Newlook, Peeptoe boots Newlook, Underbyxor Lindex, Kjol Topshop, Shreadded knit Lindex, BH Lindex


All Tie dye All Saints


Ashley Green-spiration!






Naken skönhet

I vår ska vi se naturliga och "nakna" ut. De gäller både för smink och styling och för kläderna. Skira tunna material i hudnära färger som rosa, aprikos, beige, vit, congac. Och en osminkad look för att toppa allt. Vi flickor vet ju vad "osminkat" betyder.. primer, concealer, foundation, puder, highlight, rouge och läppglans =) Och en liten brush mpå ögonbrynen. MEN tanken är att skippa ögon maken, för att fånga den här naturliga nakna looken. Inte mig emot, sova en kvart längre på mornarna! =)




Marya Timonina for Russian Vogue jan 2010












Fuska??

Jag funderar på att vara lite kreativ och skapa mina egna acne jeans kopior...Asså inte för att det måste se ut som att jag går i acne =) utan för att deras jeans med congac färgade mocka detaljer är SÅ snygga och varför betala 1500 när man kan fixa ett par cheap m för 499 och lite mocka tyg..hmmm =) Vad tror ni? verkar ju inte så svårt fixat iaf. MEN jag och symaskiner har ett tyst krig emellan oss så jag har den viktiga uppgiften framför mig att sluta fred med det släktet innan jag kan börja! Annars blir det 499 kr rätt ner i sjön! =)


ACNES

   

Cheap Monday 499kr, mocka på meter vara =)


Sugen på

Vill ha från Cheap M


   

   


Cheap Monday at Berns



Cheap Monday är det absolut bästa jeans märket jag vet, jag skulle ta dom före vilken ACNE byxa som helst. Dom är suvärena i modellerna speciellt för mig som är lite bootylicouse =) men midjan e pytte liten så de höga grenarna är perfekta för mig. De långa och ganska täta bakfickorna hjälper oxå till att ge lite sken av en aaaningen mindre bakdel ;) Tummen upp för budget brallorna från CM!
Restan av kollektionen är oxå ursnygg, orginella och coola kläder.



















Spännande *bling*










Ur coola smycken från Verameat klicka och kika in!
http://verameat.com



Blogg Tips!!

http://www.loweo.blogg.se

In och läs, den här tjejen är underbar och typ det mest kreativa jag stött på på länge! =) Grym tjej.



Ellen Von Unwerth celeb shoots






















Herr kollage!

Så här ska jag klä min kille i vår! Får man säga så!? =)) Han gillar alltihopa asså! hehe


Ökenråttor Clarks, Vita jeans Acne, Grå knit Filippa K, Orange tisha Nudie, Jeansjacka Filippa K, Sneakers Converse, Grå/Grön tisha Fifth Avenue Shoe repair, Mörkare jeans Fifth Avenue Shoe Repaire, Ljusa jeans Diesel


Plock


Allt från newlook


Plock


Allt från newlook


drömma går ju!

Dessa drömmer jag om att luffsa runt i i höst =) Dö snygga från ACNE a/w 2010


bild från anywho




Om.........25¤


Denna ska jag simma runt i i nåt varmt härligt land i sommar!
Från newlook.


Sugen på!


All Saints


All Saints

Jag har en ny förälskelse! kolla in http://allsaints.cover.dk










Alexa cover girl

I Mars numret av British Vogue får vi följa med Alexa Chung in i hennes garderob! Hon pryder även the cover av detta nummer.





Här ser vi henne bredvid Anna Wintour.


Mjukis dax!

Gillar du som jag vårens mjukis byx trend, så har jag ett tips. Det är ju så att de allra flesta av vårens mjukisbyxor är inspirerade av dansvärlden. Det ska kännas lite sådär flashdance möter high fashion =) SÅ mitt tips är att spana in Dance/Gym shoppen på gamlabrogatan, där hittar ni mjukis brallor i all de former OCH det finns många coola tights i läckra material och allt frånn leo mönstrat till svarta i lack eller silver metallic. Benvärmare som blir stort till nästa höst hittar du i mängder och även en och annan maxi kjol. Värt en titt! Några ex.





Annars så har vi ju Topshop som man alltid kan lita på levererar trendigt och snyggt.


Och är du redo att lägga en slant Mr Wang såklart =)



Ännu ett gott samarbete

Nu har även JC gjort det. JC har gjort ett samarbete med svenska designern  Stylein (Elin från Götet), än så länge bara bestående av tre klänningar. Jag hoppas på mer!



Stylein såg vi även på Berns under mode veckan



























Lovisa B A/W 2010 at Berns

Jag måste säga att jag gillade Lovisa Burfitts förra a/w kollektion bättre än denna, men visst är det vackra kläder, med material som sammet och silke. Mkt svart men det är ju tidlöst. Både klädern och stylingen på modellerna känns väldigt fransk och i runway musiken bestod av franska klassiker som Edith Piaff. Helt klart godkänt. Maxi klänningarna är underbara.























Sno stilen!

The local firm a/w 2010




Budget styla!


Jackor från Topshop, benvärmare dancegym shop, leggings Gina, beiga over knee socks Topshop, tunika Gina, camelfärgad kofta Topshop, skor Din sko, grå over knee socks Topshop, Camelfärgad sweat Topshop, Grå kofta Gina.


OH!

OOooooooohhh här va en Longchamp som var mer my cup of tea!
Denna känns lite mer Kate oxå tycker jag.



Inspiration

Glamour bloggen tipsade om den tyska fotografen Ellen Von Unwerth. Jag blev helt uppslukad av hennes bilder, dom är underbara. Hon har även plåtat kändisar som Beyoncé och Eva Mendez. Googla henne om ni söker lite vågad inspiration!
































Alexa Chung

Nu har jag en ny kvinno obsession! Alexa Chung, hur snygg är inte den här tjejen och hennes stil skulle jag vilja kapa rakt av bara! Tummen upp för Chung.



















Longchamps

Kate Moss Har designat en ny väsk serie som heter longchamps, lite för "fina" väskor för mig =) Jag gillar lite mer vintage slitna eller bara mer edgy, men dom är super eleganta.

















Alexander Wang T colection

Lite wanto have's från AW T colection!









Bilder från http://caroline.feber.se


AH Lovisa you did it again



Vi älskade hennes höst/vinter kollektion Vi såg kopior av hennes #today i'm a boy" tisha lite över allt. Men nu är hon tillbaka med en ännu bättre vår kollektion som är helt ljuvlig. lägg märke tille de skira härliga materialen och favoriten för mig är den svarta tunna klänningen med kryss rygg!
Lovisa Burfitt s/s 2010

















Lovisa Burfitt


The Local Firm s/s 2010
































Fashion week by Berns





Lite bilder från modeveckan förra året och de kollektioner vi får bära nu till våren

































House of Dagmar s/s 2010






















RSS 2.0